Підхід до розробки адаптивного стратегічного планування й управління в сфері забезпечення національної безпеки - Семенченко, А.І. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Розроблено методичний підхід до формування адаптивного стратегічного планування й управління в сфері забезпечення національної безпеки. Разработан методический подход к формированию адаптивного стратегического планирования и управления в сфере обеспечения национальной безопасности. An approach to forming adaptive strategic planning and government in the sphere of ensuring national security is developed.