Особливості одержання та структура халькогенідних склоподібних матеріалів для оптичного запису інформації - Риган, М.Ю.; Штець, П.П.; Рубіш, В.В.; Гера, Е.В.; Тарнай, А.А.; Кириленко, В.К.; Гасинець, С.М.; Перевузник, В.П.; Мар’ян, В.М.; Шпирко, Г.М.; Степанович, В.О.; Рубіш, В.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Розглянуто вплив технологічних умов одержання, опромінення та відпалу на структуру ближнього порядку стекол і плівок у системі миш’як–сірка–селен.