Шляхи вдосконалення сервопривода системи автоматичного фокусування станції лазерного запису оптичної інформації - Бріцький, О.І.; Атаєв, В.О.; Христін, В.М. (Реєстрація, зберігання і обробка даних, 2007)
Подано основні результати досліджень по створенню високоточного сервопривода системи автофокусування станції лазерного запису оптичної інформації. Приведены основные результаты исследований по созданию высокоточного сервопривода системы автофокусировки станции лазерной записи оптической информации. The main results of researches on designing a precision servo drive for automatic focusing system of optical information laser-beam recorder are given.