Секвенційні числення композиційно-номінативних модальних логік функціонально-екваційного рівня - Шкільняк, О.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2011)
Досліджуються композиційно-номінативні модальні та темпоральні логіки функціонально-екваційного рівня. На основі властивостей відношення логічного наслідку для множин формул збудовані числення секвенційного типу для загальних та темпоральних композиційно-номінативних модальних логік такого рівня. Для побудованих числень доведені теореми коректності та повноти.