Реєстрація та облік інформації про події у спеціалізованих інформаційно-телекомунікаційних системах - Алексеєв, В.А.; Кузміч, А.П.; Терещенко, В.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2011)
Проводиться аналіз детальної декомпозиції процесу реєстрації, обліку та оброблення в спеціалізованих інформаційно-телекомунікаційних системах інформації про нештатні події в контрольованому середовищі організаційних структур. Такий аналіз дозволяє розробити алгоритм зазначеного процесу і визначити склад та функціональне навантаження необхідного програмного забезпечення для його реалізації.