Технології захисту конфіденційної інформації від внутрішніх загроз - Антонюк, А.О.; Портяной, В.С.; Шилін, В.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2011)
Проведено огляд методів та програмних засобів захисту конфіденційної інформації, зокрема, Information Protection and Control (IPC) – технології захисту конфіденційної інформації від внутрішніх загроз. Розглянуто методи контролю технічних каналів витоку інформації за допомогою технологій Data Loss Prevention (DLP). Детально проаналізовано методи детектування конфіденційної інформації. Подано опис одного з розповсюджених програмних продуктів сімейства InfoWatch.