Регіони України як об'єкт наукового аналізу - Даниленко, В. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2004)
Рецензія на книгу Ярослави Верменич "Теоретико-методологічні проблеми історичної регіоналістики в Україні". – К.: Інститут історії України НАНУ, 2003. – 516 с.