Ефективна інтеграція бізнесу, науки і освіти як умова зростання вартості компаній в постіндустріальній економіці - Натрошвілі, С.Г. (Проблеми науки, 2012)
Показано важливість процесу інтеграції бізнесу, науки та освіти в сучасних умовах. Виявлено особливості цього процесу як чинника зростання вартості компаній. Зроблено пропозиції щодо побудови механізмів інтеграції бізнесу, науки та освіти в умовах переходу на пост індустріальну модель розвитку економіки. Показана важность процесса интеграции бизнеса, науки и образования в современных условиях. Обнаружены особенности этого процесса как фактора роста стоимости компаний. Сделаны предложения по построению механизмов интеграции бизнеса, науки и образования в условиях перехода на постиндустриальную модель развития экономики. Importance of integration process of business, science and education is shown in modern terms. Features of this process as factor of companies cost growth are found out. Suggestions for the mechanisms construction of business, science and education are made in conditions of passing to postіndustrіal economy model.