Організаційні форми інноваційного підприємництва та стимулювання їх розвитку в Україні - Прилуцька, І.А. (Проблеми науки, 2012)
Визначено сутність поняття Інноваційного підприємництва, охарактеризовано його організаційні форми та систематизовано рекомендації щодо стимулювання їх розвитку. Определена сущность понятия инновационного предпринимательства, охарактеризованы его организационные формы и систематизированы рекомендации по стимулированию их развития. The article identified essence of the innovation entrepreneurship concept, described its organizational forms and systematized recommendations to stimulate its development.