Ринок нерухомості в Україні: особливості та проблеми - Галицька, Е.В. (Проблеми науки, 2012)
Визначено та охарактеризовано сегменти ринку нерухомості як невід’ємної складової економіки країни. На основі аналізу розвитку ринку виокремлено проблеми ринку житлової і нежитлової нерухомості, зроблено акцент на інвестиційний попит на нерухомість. Определены и охарактеризованы сегменты рынка недвижимости как неотъемлемой части экономики страны. На основе анализа развития рынка установлены проблемы рынка жилищной и нежилищной недвижимости, сделан акцент на инвестиционный спрос на недвижимость. The segments of the real estate market were defined and characterized. Based on the analysis of the market development, problems of the residential real estate market and nonresidential real estate market were set out.