Оптимізація паралельного перцептрона для центральних процесорів - Дорошенко, А.Ю.; Косань, О.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2011)
Розглядається проблема ефективної реалізації багатошарового перцептрона для центральних процесорів класу i686. Запропоновано методику оптимізації за швидкодією процедур обчислення і навчання перцептрона на цих процесорах із застосуванням багатопоточності та використання паралельних інструкцій.