Підхід до створення студентської фабрики програм - Аронов, А.О.; Дзюбенко, А.І. (Інститут програмних систем НАН України, 2011)
Розглядаються перші кроки з розроблення проекту фабрики програм, що зможе виконувати роль
інформаційно-навчального інтернет проекту в галузі програмної інженерії та стати інструментом
накопичення студентських наукових робіт у галузі кібернетики.