Взаємозв’язок інтелектуального чинника з інноваційною діяльністю - Пархоменко, А.О. (Проблеми науки, 2012)
Обґрунтовано нове бачення інтелектуального чинника, який є сумою потенціалу і капіталу, а співвідношення між ними може бути еквівалентом оцінки ефективності та стабільності праці суспільства, організації або людини. Обосновано новое видение интеллектуального фактора, который является суммой потенциала и капитала, а соотношение межу ними может быть эквивалентом оценки эффективности и стабильности труда общества, организации или человека. New seeing of intellectual factor is grounded which is the sum of potential and capital. Correlation between them can be the estimation equivalent of efficiency and stability of society labour, organization or person.