Перспективи фінансування інвестиційної та інноваційної діяльності у галузях промисловості споживчого сектору економіки - Захарін, С.В.; Коваленко, Д.І.; Белялов, Т.Е. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано тенденції інвестиційної та інноваційної діяльності у споживчому секторі економіки. Визначено проблеми фінансування інвестиційної та інноваційної діяльності на підприємствах вказаного сектору. Запропоновано заходи стимулювання фінансування інвестиційної та інноваційної активності на підприємствах харчової та легкої галузей промисловості. Проанализированы тенденции инвестиционной и инновационной деятельности в потребительском секторе экономики. Определены проблемы финансирования инвестиционной и инновационной деятельности на предприятиях указанного сектора. Предложены мероприятия стимулирования финансирования инвестиционной и инновационной активности на предприятиях пищевой и легкой отраслей промышленности. The tendencies of investment and innovative activity are analysed in the consumer sector of economy. Problems of investment and innovative activity financing on enterprises of indicated sector. Measures of financing stimulation of investment and innovative activity are offered on the enterprises of food and light industries.