Проблеми фінансування інвестиційної та інноваційної діяльності за рахунок коштів місцевих бюджетів - Ливдар, М.В. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано тенденції фінансування інвестиційної та інноваційної діяльності за рахунок коштів місцевого бюджету. Визначено основні особливості використання коштів місцевого бюджету для підтримки інвестиційноінноваційного процесу на регіональному рівні. Внесено пропозиції з удосконалення використання місцевого бюджету як джерела фінансування інвестиційної та інноваційної діяльності. Проанализированы тенденции финансирования инвестиционной и инновационной деятельности за счет средств местного бюджета. Определены основные особенности использования средств местного бюджета для поддержки инвестиционно-инновационного процесса на региональном уровне. Внесены предложения по усовершенствованию использования местного бюджета в качестве источника финансирования инвестиционной и инновационной деятельности. Tendencies of investment and innovative activity financing from local budget are analysed. The basic features of local budget use are determined for support of investmentinnovative process at regional level. Suggestions on the improvement of the local budget use as investment and innovative activity source are made.