Компаративний аналіз привабливості стратегічних зон господарювання підприємства - Балан, В.Г. (Проблеми науки, 2012)
Запропоновано методику компаративного аналізу привабливості стратегічних зон господарювання підприємства з використанням методів багатокритеріального оцінювання. Предложена методика компаративного анализа привлекательности стратегических зон хозяйствования предприятия с использованием методов многокритериального оценивания. The article proposed a method for comparative analysis of attractiveness of enterprise strategic bussines unit using methods of multi-criteria evaluation.