Інноваційний розвиток фондового ринку України - Ричка, М.А.; Ігнатенко, Г.В. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено загальне становище фондового ринку України, визначено тенденції його розвитку. Pозглянуто біржі, які функціонують на даному етапі цивілізаційного розвитку в Україні; проведено порівняльний аналіз національних бірж з провідними фондовими біржами світу; наведено пропозиції щодо вдосконалення організаційної структури українського фондового ринку. Исследовано общее положение фондового рынка Украины, определены тенденции его развития. Рассмотрены биржи, которые функционируют на современном этапе цивилизационного развития в Украине; проведен сравнительный анализ национальных бирж с передовыми международными фондовыми биржами; внесены предложения по усовершенствованию организационной структуры украинского фондового рынка. The article shows the current situation of the share market of Ukraine, the development tendency of national share market. It also shows the exchanges, which are in Ukraine now; national stock exchanges were compared with the biggest world stock exchanges. There are some proposals how to improve the organizational structure of Ukrainian stock market.