Реалізація процесного підходу в системі управління якістю послуг ВНЗ - Родіонов, О.В. (Проблеми науки, 2012)
Наведено результати дослідження можливостей реалізації процесного підходу в системі управління якістю послуг ВНЗ. Побудовано реєстр процесів системи управління якістю освітніх послуг та відповідну карту процесів. Приведены результаты исследования возможностей реализации процессного подхода в системе управления качеством услуг вуза. Построены реестр процессов системы управления качеством образовательных услуг вуза и соответствующая карта процессов. In the article the research results of process approach realization in control system quality of universities are presented. The processes register of services and proper processes map are made.