Деякі питання побудови інноваційно-інформаційних кластерів - Ямчук, А.В. (Проблеми науки, 2012)
Доведено необхідність створення в Україні діючого механізму просування результатів наукових розробок на ринок інновацій шляхом побудови інноваційно-інформаційних кластерів. Запропоновано структурно-функціональні схеми міжрегіонального та міждержавного інформаційних кластерів Доказана необходимость создания в Украине действенного механизма продвижения результатов научных разработок на рынок инноваций путем построения инновационно-информационных кластеров. Предложены структурно-функциональные схемы межрегионального и межгосударственного информационных кластеров. The need to establish an effective mechanism in Ukraine to promote the results of scientific research to innovation market is shown. One way to address this issue is to build clusters of innovation and information. A structural-functional schemes of inter-regional and inter-state information clusters are proposed.