Інноваційні чинники макроекономічної динаміки - Олешко, А.А. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано взаємозв’язок економічних циклів та інновацій. Запропоновано концептуальну схему впливу інновацій на економічне зростання. Обґрунтовано напрями активізації інноваційного чинника задля виходу національних господарств на траєкторію економічного зростання. Проведен анализ взаимосвязи экономических циклов и инноваций. Предложена концептуальная схема влияния инноваций на экономический рост. Обоснованы направления активизации инновационного фактора с целью выхода национальных хозяйств на траекторию экономического роста. The interconnections between economic cycles and innovation are analyzed. Conceptual framework for the influence of innovation on economic growth is proposed. Areas of enhanced innovation factor and output of national economies on the path of economic growth are grounded.