Стратегічне планування в системі економічної безпеки підприємства - Живко, З.Б. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено основні аспекти стратегічного планування економічної безпеки підприємства. Визначено залежність економічної безпеки бізнесу від впливу чинників внутрішнього та зовнішнього середовища, запропоновано впровадження у практичну діяльність підприємств методичних рекомендацій зі стратегічного планування. Исследованы основные аспекты стратегического планирования экономической безопасности предприятия. Определена зависимость экономической безопасности бизнеса от факторов влияния внутренней и внешней среды, предложено внедрение в практическую деятельность предприятий методических рекомендаций относительно стратегического планирования. In the article the main aspects of strategic planning of economic security are determined. The dependence of business economic security from the factors of internal and external environment is shown, introduction of practice guidelines for enterprise strategic planning is offered.