Тактика фінансового управління підприємствами АПК в умовах кризи - Гладких, Ю.М. (Проблеми науки, 2012)
Науково обгрунтовано тактику фінансового управління підприємствами АПК в умовах кризи. Визначено основні антикризові заходи в сфері фінансового управління підприємствами АПК. Сформульовано ключові напрями державного антикризового регулювання в АПК. Научно обоснована тактика финансового управления предприятиями АПК в условиях кризиса. Определены основные антикризисные мероприятия в сфере финансового управления предприятиями АПК. Сформулированы ключевые направления государственного антикризисного регулирования в АПК. In the article the scientific ground of AIC enterprises financial management tactic in the crisis conditions is carried out. Basic anticrisis measures are determined in the field of AIC enterprises financial management. The key trends of government anticrisis control in AIC are formulated.