Методичні засади здійснення первинного відбору зовнішніх ринків - Ткачук, С.В. (Проблеми науки, 2012)
Визначено необхідність досліджень зовнішніх ринків та на основі їх аналізу первинного відбору цільових сегментів з метою подальшого детального їх вивчення та розроблення стратегій виходу на них. Запропоновано методику проведення первинного відбору зовнішніх ринків. Определена необходимость исследований внешних рынков и на основе их анализа первичного отбора целевых сегментов с целью дальнейшего детального их изучения и разработки стратегий выхода на них. Предложена методика проведения первичного отбора внешних рынков. The necessity of external markets investigations and primary selection of segments for special purpose with the aim of their detailed investigation in future and working out strategies of entering on them is analyzed. The method of /primary selection of external markets is proposed.