Забезпечення розвитку інноваційності промислових підприємств при активізації інтелектуального капіталу суспільства - Бауліна, Т.В. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано стан і умови інноваційної діяльності підприємств в Україні. Досліджено проблеми неефективності державної політики в економічній сфері щодо розвитку інноваційності промислових підприємств. Розроблено пропозиції з удосконалення структури і напрямів діяльності державної політики щодо розвитку інноваційності промислових підприємств при активізації інтелектуального капіталу суспільства. Проанализированы состояние и условия инновационной деятельности предприятий в Украине. Исследованы проблемы неэффективности государственной политики в экономической сфере относительно развития инновационности промышленных предприятий. Разработаны предложения по усовершенствованию структуры и направлений деятельности государственной политики относительно развития инновационности промышленных предприятий при активизации интеллектуального капитала. The state and terms of innovative activity of enterprises in Ukraine are analyzed. Problems of inefficiency of public policy are investigated in an economic sphere in relation to innovativeness development of industrial enterprises. Suggestions for the improvement of structure and directions public policy activity in relation to innovativeness development of the industrial enterprises during activation of the society intellectual capital are worked out.