Формування та використання інвестиційного ресурсу інноваційного розвитку промислових підприємств - Левчук, Н.І. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано стан інвестиційного забезпечення інноваційної діяльності промислових підприємств. Визначено перспективи активізації інвестування інноваційних проектів. Проанализировано состояние инвестиционного обеспечения инновационной деятельности промышленных предприятий. Определены перспективы активизации инвестирования инновационных проектов. The state of the investment providing of innovative activity of industrial enterprises is analysed in the article. Prospects of innovative projects investment activation are determined.