Концептуальні моделі економічної безпеки соціально-економічних систем в умовах їх інноваційно-інвестиційної модернізації - Юрків, Н.Я. (Проблеми науки, 2012)
Окреслено сукупність концептуальних моделей економічної безпеки соціально-економічних систем, наведено їх сутнісні характеристики. Здійснено систематизацію моделей економічної безпеки залежно від періодів економічного розвитку держави. Очерчена совокупность концептуальных моделей экономической безопасности социально-экономических систем, приведены их сущностные характеристики. Осуществлена систематизация моделей экономической безопасности в зависимости от периодов экономического развития государства. Conceptual models of economic safety of the socioeconomic systems are outlined in the article. Their essences descriptions are analyzed. Systematization of models of economic safety is carried out depending on the periods of economic development of the state.