Роль інвестиційної стратегії у вирішенні проблем підприємств харчової промисловості - Форкош, Н.М. (Проблеми науки, 2012)
Визначено основні проблеми харчової галузі. Розкрито місце інвестиційної стратегії у вирішенні проблем функціонування підприємств харчової промисловості. Обґрунтовано вплив сільського господарства на харчову галузь. За урахування такого впливу запропоновано комплексний підхід до розробки інвестиційної стратегії на підприємствах харчової промисловості. Определены основные проблемы пищевой отрасли. Раскрыта роль инвестиционной стратегии в решении проблем функционирования предприятий пищевой промышленности. Обосновано влияние сельского хозяйства на пищевую отрасль. С учетом такого влияния предложен комплексный подход к разработке инвестиционной стратегии на предприятиях пищевой промышленности. This paper identifies main problems of the food industry. Disclosed place investment strategy in solving problems of food businesses. Substantiated the impact of agriculture on food industry. Whereas this effect is proposed integrated approach in developing an investment strategy in the food industry.