Економічна диверсифікація як інноваційна технологія управління розвитком компанії - Захарін, С.В. (Проблеми науки, 2012)
Викладено результати теоретико-методологічних узагальнень еволюції поняття “диверсифікація”. Висвітлено підходи до оцінки ефективності запровадження стратегії диверсифікації. Изложены результаты теоретико-методологических обобщений эволюции понятия «диверсификация». Отражены подходы к оценке эффективности внедрения стратегии диверсификации. The article is dedicated to brief analysis of the diversification strategy. The article also provides an introduction into evaluation of the effectiveness of the diversification.