Формування та використання інтелектуального капіталу в системі підтримки економічної безпеки підприємства - Захарін, С.В. (Проблеми науки, 2012)
Узагальнено стан формування та використання інтелектуального капіталу підприємств, що має важливе значення в контексті забезпечення їх економічної безпеки в умовах нестабільності. Розроблено пропозиції з питань удосконалення механізму управління інтелектуальним ресурсом виробничих компаній. Обобщено состояние формирования и использования интеллектуального капитала предприятий, что имеет важное значение в контексте обеспечения их экономической безопасности в условиях нестабильности. Разработаны предложения по вопросам усовершенствования механизма управления интеллектуальным ресурсом производственных компаний. The state of forming and use of intellectual capital of enterprises, that has an important value in the context of providing of their economic security in the conditions of instability, is generalized. Suggestion on questions of improvement of management mechanism the intellectual resource of productive companies are made.