Теоретичні аспекти маркетингової діяльності вищих навчальних закладів - Хаминіч, С.Ю.; Пирог, О.В. (Проблеми науки, 2012)
Розкрито сутність маркетингової діяльності вищих навчальних закладів, обґрунтовано розширений маркетинговий комплекс й сукупність суб’єктів та об’єктів маркетингової діяльності вищих навчальних закладів. Раскрыта сущность маркетинговой деятельности высших учебных заведений, обосновано расширенный маркетинговый комплекс, совокупность субъектов и объектов маркетинговой деятельности высших учебных заведений. The article revealed the essence of marketing activities of higher educational institutions, advanced set of marketing mix and marketing subjects and objects of higher education are grounded.