Методичні засади оцінювання рівня активізації інноваційної діяльності підприємства - Луциків, І.В. (Проблеми науки, 2012)
Розроблено комплексну модель оцінювання рівня активізації інноваційної діяльності підприємства. Запропоновано методику розрахунку інтегрального показника оцінки рівня активізації інноваційної діяльності на основі експертної інформації з урахуванням важливості показників. Разработана комплексная модель оценки уровня активизации инновационной деятельности предприятия. Предложена методика расчета интегрального показателя оценки уровня активизации инновационной деятельности на основе экспертной информации с учетом важности показателей. Complex model of level evaluating of enterprise innovative activity is made. Calculation methodology of integral index of innovative activity level estimation on the basis of expert information taking into account importance of indexes is offered.