Мотивація держави у сфері науково-технічного та інноваційного розвитку: теорія та практика, проблеми України - Мех, О.А. (Проблеми науки, 2012)
Розглянуто теоретико-практичні аспекти проблеми мотивації держави у сфері науково-технічного та інноваційного розвитку, зроблено спробу визначити причини демотивації України у цьому напрямі. Рассмотрены теоретико-практические аспекты проблемы мотивации государства в сфере научно-технического и инновационного развития, сделана попытка определить причины демотивации Украины в данном направлении. The theoretical and practical aspects of state motivation in scientific and technological development and innovation are shown, an attempt to identify the causes of demotivation of Ukraine in this direction is made.