Антикризове регулювання економіки в умовах довгохвильової депресії Кондратьєвського циклу - Олешко, А.А. (Проблеми науки, 2012)
Запропоновано практичні підходи до антикризового регулювання економіки, спрямовані на подолання довгохвильової депресії Кондратьєвського циклу. Обґрунтовано ключові напрями активізації наукового потенціалу та формування шостого технологічного укладу. Предложены практические подходы к антикризисному регулированию экономики, которые направлены на преодоление длинноволновой депрессии Кондратьевского цикла. Обоснованы ключевые направления активизации научного потенциала и формирования шестого технологического уклада. The author proposes the practical approaches to anti-crisis regulation of the economy in the condition of Kondratieff long wave depression The main directions to activation of scientific capacity and sixth technological order are proved.