Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України - Ралко, О.С. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано стан ринку хліба та хлібобулочних виробів України. Розглянуто основні чинники, що впливають на цей ринок. Досліджено залежність між зміною обсягів виробництва хліба та хлібобулочних виробів в Україні та зміною чисельності її населення. Здійснено порівняння фактичного рівня споживання хліба та хлібобулочних виробів в Україні та обсягів їх виробництва. Проанализирован рынок хлеба и хлебобулочных изделий Украины. Рассмотрены основные факторы, влияющие на этот рынок. Исследована зависимость между изменениями объемов производства хлеба и хлебобулочных изделий в Украине и изменением численности ее населения. Проведено сравнение фактического уровня потребления хлеба и хлебобулочных изделий в Украине и объемов их производства. In the article was analysed the market of bread and bakery products in Ukraine. The author viewed the main factors which influencing on the market of bread and bakery products in Ukraine. The author researched the relation between the change in production of bread and bakery products in Ukraine and the change in population of Ukraine. In the article the comparison of actual consumption of bread and bakery products in Ukraine and the amount of their production was made.