Інноваційний розвиток промислового виробництва України в процесі посткризового відновлення - Бойко, О.М. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено стан інноваційної діяльності в Україні. Визначено проблеми інноваційного розвитку промислового виробництва України в посткризовий період та шляхи їх вирішення. Исследовано состояние инновационной деятельности в Украине. Определены проблемы инновационного развития промышленного производства Украины в послекризисный период и пути их решения. The state of innovation activity in Ukraine is investigated. The problems and solutions to industrial innovation development of Ukraine in the post-crisis period are determined.