Шляхи та механізми комерціалізації результатів науково-технічних проектів, виконаних в рамках державних програм - Скляренко, О.О.; Маслов, В.П.; Качур, Н.В.; Андросюк, Г.М. (Проблеми науки, 2012)
Розглянуто та проаналізовано ситуацію в сфері комерціалізації науково-технічних розробок та трансферу технологій. Запропоновано шляхи та механізми комерційного впровадження результатів науково-технічної діяльності, виконаних в рамках державних програм. Рассмотрена и проанализирована ситуация в сфере коммерциализации научно-технических разработок и трансфера технологий. Предложены пути и механизмы реализации результатов научно-технической деятельности, выполненных в рамках государственных программ. Reviewed and analyzed the current situation on the commercialization and technology transfer of scientific and technological activities area. Ways and mechanisms for the commercialization of scientific and technological activities and their promotion in the internal and external markets are offered.