Економічний аналіз розрахунків з оплати праці в системі безпеки підприємства - Живко, З.Б. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено місце економічного аналізу розрахунків з оплати праці в системі економічної безпеки підприємства. Визначено основні чинники, що впливають на відхилення у формуванні загального фонду заробітної плати, проблеми, пов’язані з оплатою праці та економічною безпекою підприємства. Исследовано место экономического анализа расчетов по оплате труда в системе экономической безопасности предприятия. Определены основные факторы, которые влияют на отклонение в формировании общего фонда заработной платы, проблемы, связанные с оплатой труда и экономической безопасностью предприятия. The article explores the place of economic analysis of wage settlements in the system of company economic security. The main factors influencing the deviation in the formation of total payroll, issues related to wages and economic security of the enterprise are determined.