Рецензія на монографію «Оцінка тенденцій розвитку промислових територіальних систем регіону» - Василенко, В.М.; Савенко, В.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на монографію: Оцінка тенденцій розвитку промислових територіальних систем регіону / НАН України. Ін-т регіональних досліджень; Наук. ред. С.О. Іщук. – Львів, 2008. – 188 с.