Рецензія на монографію «Регіони України: пошук моделі конвергентного розвитку» - Василенко, В.М.; Благодарний, О.І. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Рецензія на монографію: Сторонянська І. З. Регіони України: пошук моделі конвергентного розвитку: Монографія / Інститут регіональних досліджень НАН України. – Львів: Арал, 2008. – 144 с.