Інтеграція України в міждержавний інноваційний простір - Олешко, А.А. (Проблеми науки, 2012)
Визначено позиції України в світогосподарських інноваційних процесах. Запропоновано ключові напрями інтеграції України в міждержавний інноваційний простір країн СНД та Європейський інноваційний простір. Определены позиции Украины в мировых хозяйственных инновационных процессах. Предложены ключевые направления интеграции Украины в межгосударственное пространство стран СНГ и Европейское инновационное пространство. The article analyses the position of Ukraine in world economic innovation processes. Key directions towards integration of Ukraine into interstate area of the CIS and European Research and Innovation Area are proposed.