Проблеми вищої освіти в умовах переходу економіки на модель інноваційного розвитку - Натрошвілі, С.В. (Проблеми науки, 2012)
Наведено результати досліджень розвитку вищої освіти в умовах становлення інноваційної економіки. Сформульовано комплексні критерії оцінки якості освітнього процесу. Показано значення інноваційної діяльності установ вищої освіти. Приведены результаты исследований развития высшего образования в условиях становления инновационной экономики. Сформулированы комплексные критерии оценки качества образовательного процесса. Показано значение инновационной деятельности учреждений высшего образования. Researches results of higher education development are brought in conditions of innovative economy becoming. The complex criteria of quality estimation of educational process are set forth. The innovative activity value of higher education establishments is shown.