Державна політика підтримки інноваційної діяльності установ вищої освіти - Натрошвілі, С.Г. (Проблеми науки, 2012)
Показано значення інноваційної діяльності установ вищої освіти. Визначено причини гальмування інноваційної активності у сфері вищої освіти. Запропоновано заходи щодо організації державної підтримки інноваційної діяльності установ вищої освіти. Показано значение инновационной деятельности учреждений высшего образования. Определены причины сворачивания инновационной активности в сфере высшего образования. Сформулированы предложения по организации государственной поддержки инновационной деятельности учреждений высшего образования. The value of innovative activity of higher education establishments is shown. Reasons of innovative activity braking in the field of higher education are determined. Measures on state support organization of higher education establishments innovative activity are formulated.