Напрями вдосконалення нормативно-правового забезпечення інноваційного розвитку агропромислового комплексу України - Волосюк, М.В. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано нормативно-правову базу інноваційного розвитку агропромислового комплексу України. Вказано на необхідність подальшого вдосконалення нормативно-правового забезпечення цієї сфери. Сделан анализ нормативно-правовой базы инновационного развития агропромышленного комплекса Украины. Предложены направления усовершенствования нормативно-правового обеспечения данной сферы. Analysis of the regulatory framework for innovation development of agriculture in Ukraine is made. The further improvement necessity of the legal provision of the scope is suggested.