Підходи до вдосконалення організації податкового адміністрування - Іванишина, О.С. (Проблеми науки, 2012)
Наведено концептуальне бачення податкового адміністрування як елемента системи підтримки фінансової безпеки держави. Узагальнено визначення, предмет та об’єкт податкового адміністрування, виділено його чинники. Вказано на умови, що впливають на динаміку ефективності податкового адміністрування. Представлено концептуальное видение налогового администрирования как особой технологии в системе управления финансовой безопасностью государства. Обобщены определение, предмет и объект налогового администрирования, выделены его факторы. Указаны условия, влияющие на динамику эффективности налогового администрирования. Conceptual vision of tax administration is shown as an element of the system of financial safety support of the state. Generalized determination and object of tax administration, its factors are selected. Terms which influence the dynamics of tax administration efficiency are determined.