Інноваційні підходи до стимулювання розвитку курортів - Субота, М.В. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано стан і умови розвитку курортів в Україні. Визначено основні проблеми, що перешкоджають подальшому розвитку курортних територій. Запропоновано інноваційні підходи до стимулювання розвитку курортів. Проанализированы состояние и условия развития курортов в Украине. Определены основные проблемы, которые препятствуют последующему развитию курортных территорий. Предложены инновационные подходы к стимулированию развития курортов. The state and condition of resorts development in Ukraine are shown. Basic problems which hinder subsequent development of resort territories are determined. The innovative approaches are offered on stimulation of resorts development.