Реалізація інноваційних стратегій для досягнення конкурентних переваг - Янковець, Т.М. (Проблеми науки, 2012)
Обґрунтовано системи стратегічних заходів для реалізації інноваційних стратегій за функціональними напрямами діяльності підприємства. Запропоновано показники оцінки досягнення конкурентних переваг. Обоснованы системы стратегических мероприятий для реализации инновационных стратегий по функциональным направлениям деятельности предприятия. Предложены показатели оценки достижения конкурентных преимуществ. In the article have been grounded systems of strategic measures for realization of innovative strategies in the functional areas of the company. Have been proposed the estimation indexes of competitive edges achievement.