Щодо визначення бізнес-інкубатора як інноваційного підприємства - Манзюк, В.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Виділено економіко-правові ознаки та дано визначення інноваційного бізнес-інкубатору як виду інноваційного підприємства. Выделены экономико-правовые признаки и дано определение инновационного бизнес-инкубатора как вида инновационного предприятия. Economic-legal features and the definition of the innovative business-incubator as the type of the innovative enterprise are presented in the article.