Контроль реалізації стратегії ефективного функціонування регіонального ринку праці - Жиліна, М.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми контролю реалізації стратегії ефективного функціонування регіонального ринку праці. Виділено параметри і критерії, що підлягають контролю. Запропоновано організаційні засади контролю реалізації стратегії ефективного функціонування регіонального ринку праці, які дозволяють розглядати його як систему і процес спостерігання та регулювання окремих видів діяльності. Рассмотрены проблемы контроля реализации стратегии эффективного функционирования регионального рынка труда. Выделены параметры и критерии, которые подлежат контролю. Предложены организационные основы контроля реализации стратегии эффективного функционирования рынка труда, которые позволяют рассматривать его как систему и процесс наблюдения и регулирования отдельных видов деятельности. Issues connected with control over realization of the strategy of effective operation of the regional labour market are considered. Parameters and criteria, which are to be controlled, are marked out. Organizational measures for making control over realization of the strategy of effective operation of the regional labour market are stated, they allow to consider it as a system and process of watching and regulating certain kinds of activity.