Господарсько-правові проблеми функціонування державних вищих навчальних закладів - Куцурубова-Шевченко, О.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто господарсько-правові проблеми функціонування державних вищих навчальних закладів. Обґрунтовано необхідність забезпечення господарсько-правового регулювання суспільних відносин у сфері вищої освіти. Рассмотрены хозяйственно-правовые проблемы функционирования государственных высших учебных заведений. Обоснована необходимость обеспечения хозяйственно-правового регулирования общественных отношений в сфере высшего образования. The paper deals with economic and legal problems of state educational establishments functioning. The necessity is grounded to provide economic and legal regulation of social relations in the sphere of higher education.