До питання про великий герб України - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Незважаючи на відновлення української державності ще у 1991 р., і досі залишається неврегульованим питання про повний або великий герб України. Дозволимо собі висловити деякі міркування з цього приводу.